Joma - JSport.roJSport.ro

ACR Timiș a decis să îi mai țină ”conectați” pe cei care participă în competițiile de automobilism din  județ cu un concurs virtual. Cum orice fel de întrecere sportivă e suspendată pe perioadă pandemiei, piloții timișeni vor avea ocazia să participe la un concurs cu întrebări.

ACR anunță că se va adresa câte o întrebare Facebook a Campionatului de Automobilism & Drift & Karting Timiș și în media, cu anunțul prealabil cu data, ora și postul media. Tematica va fi referitoare la automobilismul românesc și mai ales, din Timiș. La finalul întrebării va fi trecut modul prin care se poate răspunde (telefonic, email, Facebook). Câștigătorul va fi desemnat prima persoană care răspunde corect la întrebare. Premiul este o cupă virtuală, inscripționată cu campionatul, etapa, și numele/prenumele invingatorului. O etapă înseamnă un punct într-un clasament virtual care va fi afișat tot online. Regulamentul interzice ca cei vizați de întrebare să răspundă, mai ales că vor fi și întrebări cu filmări.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Competiția cu întrebări va dura până când se reiau întrecerile automobilistice ”normale”. La concursul online nu se admit contestații, iar premierea pentru competiția virtuală se va face la Gala Campionilor 2020. Organizatorii anunță că regulamentul mai poate fi completat sau modificat. De asemenea, ACR Timiș e deschisă la sponsorizări în această perioadă de regres economic.

 

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.