Joma - JSport.roJSport.ro

ionel-pascotaIonel Pascotă a câștigat la sfârșitul săptămânii trecute un nou titlul de campion la clasa Supersport în Campionatul Est-European. Pentru pilotul care trăiește la Giroc, este al 37-lea trofeu de campion din cariera sa în motociclismul-viteză, iar sezonul competițional nu e încă terminat.

Ionel Pascotă trebuia doar să se prezinte la ultima etapă, a IX-a, a Campionatului Est-European, programată la Plevna, în Bulgaria. Bănățeanul a fost primul în calificări și după ce a plecat din pole-position, și-a acontat noul titlul. Pe locurile doi și trei au fost bulgarii Alexander Georgiev și Boiko Bozinov. ”A fost un an greu cu multe probleme dar rezultatul final ne-a facut sa uitam toate aceste lucruri. Suntem bucurosi ca si echipa pentru ca aceasta medalie este un target mare si l-am putut realiza”, a declarat Ionel Pascotă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În acest sfârșit de săptămână va avea loc finala Campionatului Național de Motociclism-Viteză, pe circuitul Motorpark România, iar Ionel Pascotă are deja acontat titlul de campion la clasa de 600 cmc.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.