Joma - JSport.roJSport.ro

Ioana Gheorghe și Andreea Grecu au adus în premieră medalia de argint la Campionatul European de bob 2, desfășurat la Sigulda în Letonia. Rezultatul primului titlu de vicecampioane de senioare pentru țara noastră este cu atât mai meritoriu cu cât Gheorghe s-a apucat de bob destul de recent, până acum fiind atletă specializată în probele de sprint.

Cât despre pilotul Andreea Grecu, acum doi a devenit campioană mondială de junioare. Cu Ioana Gheorghe ca împingător, echipajul României a avut la Sigulda timpul de 1 min 41 sec 98/100, la două sutimi de echipajul care a cucerit titlul european, format din rusoaicele Nadejda Sergheeva și Elena Mamedova. Echipajul format din Grecu și Gheorghe a fost pe locul doi și la Cupa Mondială cu această ocazie, tot o premieră. Sportivele au stabilit și recorduri, pentru cel mai bun start (5 sec 29/100) şi de pistă (50 sec 96/100).

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cele două sportive au cucerit și Cupa Europei recent, după ce Ioana Gheorghe a fost în majoritatea etapelor împingător pentru pilotul Andreea Grecu. Săptămâna aceasta, la Altenberg, urmează Campionatul Mondial de bob feminin pentru proaspetele vicecampioane europene.

foto: Facebook Ioana Gheorghe

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.