Joma - JSport.roJSport.ro

Vicecampioana României de tenis de masă feminin, ACS Dumbrăvița, a disputat luna aceasta și partidele din turul Superligii feminine, precum și returul din turul III al Cupei ETTU. Au fost meciuri grele pentru elevele Nicoletei Husar, care au terminat doar pe 4 în turul campionatului și au fost eliminate din cupele europene.

Partidele din turul Superligii s-au jucat, la fel ca în anii trecuți, la Buzău. În primul meci, Dumbrăvița a trecut cu 3-2 de CSM Slatina, iar apoi s-au impus cu 3-1 în fața celor de la CSM Arad. CSA Steaua le-a învins pe bănățence cu 3-0, pentru ca apoi să urmeze un succes al vicecampioanei cu Poli Iași, la scorul de 3-1. A urmat alt succes, cu 3-0, cu CS Moinești, dar și o înfrângere la același scor, cu CSM Bistrița. În ultima dispută, Farul a triumfat cu 3-2 în fața timișencelor, care sunt, după tur, pe 4 în Superliga feminină.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În ceea ce privește returul din turul III al Cupei ETTU, Dumbrăvița a pierdut, ca în tur, cu 3-0 cu franțuzoaicele de la ALCL TT Grand Quevilly. Andreea Zanfir a cedat cu 3-1 cu Galia Dvorak, iar Angelica Toma a pierdut cu același scor în fața jucătoarei Jiayi Sun. Nici Reka Bezeg nu a rezistat cu Roza Soposki, care s-a impus la scorul de 3-2.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.