Joma - JSport.roJSport.ro

Piloții din Campionatul Județean de Automobilism Timiș au făcut spectacol în week-end, pe circuitul de la Arad. Pe lângă competițiile de automobilism, drift și karting, și secțiunile de taxi-drift și speed-trial s-au bucurat de mare succes în rândul spectatorilor veniți la circuitul Vik Power.

Marele premiu l-a câștigat Nicholas Wrinkler, care a concurat cu un Renault Clio Pilotul a câștigat un premiu inedit, un zbor deasupra Timișoarei. La doar 16 ani, Mihai Preunca a scos al doilea timp al concursului, cu o Honda Civic, și a fost marea surpriză a competiției. Alexandru Krepelka a revenit după ce a lipsit de la Raliul Mărțișorului și a câștigat două clase: clasa 1 cu Honda CRX și clasa 3 cu VW Golf. Clasa E a fost câștigată de Marius Giurisici, iar la echipe s-a impus ACS Dumbrăvița, deoarece de la Schoko Baroque Constructim Racing a lipsit Daniel Preunca, din motive tehnice.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În concursul de drift s-a impus Adrian Marcovici, care a concurat cu un BMW E30. La karting, Eduard Konig a câștigat clasa Pufo, iar Victor Nagy s-a impus la Super Sport, urmat de Isabela Isac. Clasa Kids a fost câștigată de Alesia Nagy, urmată de Daiana Urcan.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.