Joma - JSport.roJSport.ro

Automobilismul timișorean se poate mândri cu rezultatele obținute la sfârșit de săptămână de patru echipaje. Marius Giurisici a câștigat prima etapă din Campionatul Național de VTM organizat de ACR, iar Ovidiu Almasa și Laura Almașa au urcat pe podium la Tess Rally, în competiția de Rally 2.

Marius Giurisici a concurat la Bucovăț Hillclimb Challenge 2017, lângă Craiova, în prima etapă din Campionatul Național de VTM – ACR 2017. Timișoreanul s-a impus la grupa H, clasa 9, cu o Honda CRX. Competiția a implicat o manșă de recunoaștere, una de antrenamente cronometrate și două de concurs. Pentru Giurisici, competiția de hillclimb e un obiectiv în 2017, iar bănățeanul își propune să o câștige.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Pe podium au urcat și soții Ovidiu Almașa și Laura Almașa (foto), chiar la prima participare CNR2D, la Tess Rally Brașov. Cei doi timișoreni au bifat locul trei la general la Rally 2, dar și locul doi la clasa A, și locul doi la clasa A2.Ovidiu Almașa a concurat la bordul unui Renault Clio și nu au avut ca obiectiv podiumul, ci doar să se obișnuiască cu atmosfera din competițiile de Rally 2.

La Tess Rally, dar la Campionatul Național de Raliuri, au participat alte două echipaje din Timișoara. Bogdan Cuzma și Cornel Maier au luat locul 15 la general și locul 6 la clasa H, la bordul unui Mitsubishi Lancer EVO IX. Echipajul Romain-Miclea a fost pe locul 27 la general și 2 la clasa 12, după ce au concurat cu un Peugeot 205.

foto: Lucian Mitrofan

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.