Joma - JSport.roJSport.ro

Sfârșitul săptămânii trecute a adus tradiționala etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă organizată la Reșița, a patra din calendarul dunlop din 2019. Fiind atât de aproape, și Timișoara a fost bine reprezentată în competiția organizată simultan cu Zilele Reșiței.

Timișenii au participat la Categoria I, cea dedicată mașinilor de producție, astfel spus, mașinilor de stradă cu modificările aferente pentru asemenea întreceri. Pompierul Sergiu Tirla (foto) a câștigat Divizia 2 a Campionatului Național de Viteză în Coastă,  precum și clasa A, la bordul unui BMW E36. Timpul de 05:16,352 i-a fost suficient timișoreanului, care a fost, firește, și învingătorul clasei A3. La clasa N1 a Diviziei 1 a competiției, cel mai bun a fost timișoreanul Alexandru Krepelka, cu timpul de 05:19,285, obținut la bordul unei Honda Civic. În clasamentul Categoriei I, Krepelka a fost pe locul 8, iar în ierarhia generală pe locul 22.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Bogdan Cuzma a participat și el Divizia 1, cu un Mitsubishi Lancer Evo IX, la clasa E2/3000, dar nu a bifat decât o manșă. De asemenea, la Divizia 2 a mai concurat și timișoreanul Zoltan Martincsek, cu un Peugeot 205 GTI, dar în a doua zi de concurs, nici el nu a putut concura în a doua manșă. Echipa CB Rally Vest, din care fac parte Bogdan Cuzma dar și reșițeanul Lucien Hora, care a concurat la Categoria II, a mașinilor de competiție (monoposturi), este liderul campionatului după patru etape. CB Rally Vest a organizat Cupa Reșița.

A cincea etapă a compioantului de VTM, Trofeul sinaia, va avea loc în perioada 20-21 iulie.

foto: facebook.com/tirla.sergiu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.