Joma - JSport.roJSport.ro

Stadionul ”Emilian Pavel” din Ghiroda va găzdui în premieră două meciuri de fotbal american cu medaliile pe masă! Pe ultima sută de metri, finala mică și mare a campionatului național de fotbal american au fost programate în comuna periurbană a Timișoarei, după ce alte locațiii au ”căzut”.

Teoretic, anul acesta erau discuții avansate ca RoBowl X să aibă loc la Brașov, dar până la urmă, Stadionul Tineretului nu a mai fost disponibil. Organizatorii s-au ”repliat” rapid și până la urmă, s-a găsit soluția Ghiroda. Cei din comună au fost de acord ca arena de lângă primărie să fie gazda finalelor, întrucât un jucător al Timișoara 89ers, clubul organizator, provine din Giarmata Vii, localitate arondată comumei Ghiroda. Cei de 89ers au mai organizat finala RoBowl din 2014, la vremea respectivă, pe Stadionul ”Dan Păltinișanu”.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Intrarea la finale va fi liberă. Finala mică se va juca sâmbătă de la ora 10, între Cluj Crusaders și Reșița Locomotives. Finala mare, dintre Timișoara 89ers și Bucharest Rebels va începe la ora 19,30. Așadar, cel mai probabil, se va aprinde și nocturna, la fel ca la meciul de inaugurare a stadionului renovat, în 2017, când au venit fostele glorii ale naționalei României pentru un meci demonstrativ.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.