Joma - JSport.roJSport.ro

Patru șahiști de la clubul Universității de Vest din Timișoara au adunat cinci medalii, dintre care trei de aur, la Campionatele Naționale de Șah pentru Copii și Juniori. Competiția a avut loc la Băile Felix, în perioada 1-12 februarie, iar în urma concursului, cinci jucători timișoreni au fost chemați la lotul național.

Răzvan-Florin Buzuriu a câștigat medaliile de aur la șah clasic și șah rapid la categoria masculină de 8 ani. De asemenea, tot un aur a cucerit și Adrian-Simion Sechereș, la șah rapid, categoria de vârstă de 20 de ani. Același șahist a luat argintul la dezlegări, iar a cincea medalie a venit în urma rezultatului obținut de Dumitru Matei Ioan, tot la dezlegări, categoria de vârstă de 16 ani. De altfel, după aurul la șah clasic, Răzvan-Florin Buzuriu va reprezenta România la Campionatul Mondial de Copii și Juniori, care va avea loc în perioada 21-31 august în Brazilia, la Poços de Caldas.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

De asemenea, au fost selectați la lotul național, în urma competiției de la Băile Felix: Răzvan-Florin Buzuriu, Iustin Ciorgovean, Adrian-Simion Sechereș, Cătălina-Elena Popa și Andra Cîmpnean. Delegația de la UVT a fost foarte numeroasă, cu 18 concurenți și doi antrenori, astfel că clubul timișorean a avut participanți la șase din cele șapte categorii de vârstă. UVT are încrede că poate obține rezultate frumoase la competiția pe echipe, la băieți, categoriile 10, respectiv 16 ani și la fete, categoria 18 ani.

foto: gazetasv.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.