Joma - JSport.roJSport.ro

Clubul SCM Timișoara va trebui să plătească vara aceasta decontul deciziilor manageriale pripite, iar cea mai afectată va fi cu siguranță secția de baschet. ”Leii” din Banat au rămas fără antrenor, iar echipa de baschet feminin are mari șanse să fie desființată, în timp ce ”sora” feminină de handbal are deja ”mormântul” săpat.

Practic, clubul este înglodat în datorii, iar cele mai mari probleme sunt la secția de baschet, unde sunt și datorii ”istorice”. Echipa masculină are un proces la BAT pentru datoriile acumulate la jucători în perioada august 2-15-octombrie 2015. Cei de la club spun că pentru acea problemă, adună acum toți banii din sponsorizări. Între timp însă, restanțele salariale și la furnizori nu s-au stins, după cum declară președintele Ilie Trițoiu într-un interviu. În aceste condiții, clubul riscă să piardă jucători, inclusiv pe singurul străin ce mai are contract, Adrian Diaz.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

De altfel, cu contractul cu timișorenii expirat, Lucas Tohătan a și semnat cu Sibiul săptămâna trecută. Partea dramatică și amuzantă în același timp e în că în urmă cu doar câteva zile, Trițoiu s-a pozat zâmbitor de la plajă cu Tudor Costescu, care în luna mai declara că vrea să rămână la Timișoara. ”Din nefericire, am rămas și fără antrenorul Tudor Costescu”, spune acum Trițoiu, care vorbește și de posibilitatea de a pierde alt jucător U23, Tudor Gheorghe. Despre care cei de la club nu au spus că e chiar nepotul lui Costescu!

Deocamdată, cei la secția de baschet au anunțat doar aceste probleme. Iubitorii de baschet din oraș au însă toate motivele să fie triști, deoarece după ce Timba a anunțat luni că cel puțin un sezon, va avea doar activitate de juniori. Echipa feminină de la SCM Timișoara riscă să dispară și ea, pentru că clubul așteaptă o recitificare de buget a primăriei pentru a-și mai acoperi datoriile. Dar marile ”găuri negre” ale orașului, Colterm și RATT, vor absorbi cu siguranță multe fonduri.

Pentru cei din club, sunt șanse mai mari ca baschetul feminin să dispară decât să continue. De asemenea, după ce nu a promovat în primul an, echipa de handbal feminin va fi și ea doar o amintire. În schimb, vor continua secțiile de motociclism și tenis. La motociclism îl avem pe Cătălin Cazacu, care a stat jumătate de an la emisiunea Exatlon și acum a primit altă emisiune la Kanal D. La tenis, urmează să fie legitimații tinerii Nini Dica și Andreea Velcea.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.