Joma - JSport.roJSport.ro

Clubul recent înființat de ciclism al UVT, Devron West Cycling Team, a participat la sfârșitul săptămânii trecute la Turul Ciclist al Clujului și Trofeul Ardealului. A fost o cursă cu provocări, dar și cu locuri pe podium pentru rutierii bănățeni.

În prima zi s-a concurat la proba de contratimp, pe un traseu de 8 km, vălurit și cu un final pe cățărare. Marius Petrache a terminat pe locul 4, deși a avut parte și de o căzătură. Emil Chepețan a fost pe locul 5, iar Mihai Băbăiță, pe locul 7. A doua zi a urmat proba de fond, pe o distanță de 78 de km, cu startul și finishul în Apahida. Marius Petrache a terminat pe locul 2 la Open, după Valentin Pleșa, de la CSA Steaua. Băbăiță a trebuit să schimbe bicicleta, din cauza unei căzături puternice, și a fost urmat, la două locuri în urmă, de Daniel Crișan.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Emil Chepețan a terminat cursa pe locul 17, Peter Cevini, a fost pe locul 27, iar Remus Fărcaș, pe 28. În ultima zi de concurs, Marius Petrache și-a consolidat locul 2 în etapa a doua, după ce a plecat în evadare din pluton alături de Valentin Pleșa și Eduard Novak. Emil Chepețan a câștigat sprintul plutonului, după o cursă cu multe sprinturi și ruperi de ritm.

foto: facebook.com/UVTDEVRONWESTCYCLINGTEAM

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.