Joma - JSport.roJSport.ro

Tot mai mulți sportivi din Timișoara se alătură Spitalului de Boli Infecțioase din Timișoara, unde s-au tratat 56 de bolnavi de coronavirus. După Ripensia, SCM Poli și ASU Poli, și cicliștii de la UVT Devron West Cycling Team au decis să se implice.

Sâmbăta aceasta, trei cicliști ai clubului vor pedala timp de 24 de ore, până duminică dimineața, pentru a strânge bani pentru Spitalul ”Victor Babeș” Timișoara, mai precis, pentru achiziționarea de echipamente de protecție, echipamente medicale și materiale de igienă. Mihai Băbăiță, Emil Chepețan și Mădălin Gaiță vor epdala de acasă. Ei vor putea fi urmăriți pe platforma Zwift, una ce promovează fitness-ul ca mod de distracție. Fiecare kilometru parcurs va înseamna un leu pentru spital, simbolic, căci firește, ideea este de a aduna o sumă cât mai mare.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La finalul acțiunii, clubul va anunța suma strânsă, care va merge către Asociația Doctor Victor Babeș. Iată contul unde se fac donațiile: RO72 RNCB 0717 1526 4992 0001 RNCBROBU, deschis pe numele ciclistului Mihai Băbăiță.

foto: facebook.com/UVTDEVRONWESTCYCLINGTEAM

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.