Joma - JSport.roJSport.ro

Băieții de la Timișoara 89ers au debutat cu dreptul în noul sezon de fotbal american, după un succes cu 29-20 cu Bucharest Rebels, pe teren propriu. Este o victorie aproape istorică dacă ne raportăm la vechimea competiției de fotbal american din România, deoarece ”rebelii” nu au mai pierdut cu bănățenii de șase ani.

Valentin Cocrean a deschis scorul pentru 89ers, după un touchdown defensiv. Bucureștenii au egalat după ce Bogdan Brîndușa a ajuns până în end-zone-ul gazdelor, pentru 6-6, deoarece niciuna dintre echipe nu a reușit extra-punctul. Rebels a preluat conducerea în sfertul doi, după ce Stan a reușit un nou touchdown. Brîndușa a bifat și conversia, astfel să scorul s-a dus la 6-14. Timișoara a redus din diferență până la pauză, printr-un touchdown al lui Paul Fericean.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După un sfert trei fără puncte, Charles Babb i-a dus pe timișoreni în avantaj cu 18-14, după care care Jeron Jones a ajuns și ajuns și el în end-zone, pentru un nou touch-down, convertit de data aceasta. Bucureștenii s-au apropiat la 26-20, grație lui Brîndușa, cu un touch-down fără extra-punct reușit. Tabela pentru gazde a închis-o Mario Borza, pentru un prim succes pe stadionul Textila.

Timișoara 89ers are următorul meci sâmbătă, 14 aprilie, pe terenul celor de la Cluj Crusaders.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.