Joma - JSport.roJSport.ro

Sezonul de supermoto s-a terminat după ultima etapă de la Arad, desfășurată pe circuitul Vik Power. Majoritatea laurilor au venit pentru concurenții din Timiș, iar Vlad Neaga e noul campion național la clasa SOpen, după performanța similară bifată și în trecut.

Neaga nu a fost singurul timișorean de pe podium național SOpen, deoarece pe locul doi a fost Alexandru Szekely de la CS Dumbrăvița. Clasa amatorilor a fost câștigată de Mario Fantinuoli, de Lupo Racing Timișoara, care s-a retras după20 de ani de motorsport. La SM65, cel mai bun a fost Patrick Pascotă, iar pe trei a fost Mark Ioviță de la Moto Extrem Lugoj. La SM85 tot podiumul afost cu timișoreni: pe unu, Daniel Babescu, pe doi, Daria Gănescu (ambii de la Taifun Racing), iar pe trei, Patrick Pascotă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Gănescu și Pascotă au fost pe locurile doi și trei și în clasamentul juniorilor II, iar locul trei la juniori III l-a ocupat Mark Ioviță. De asemenea, la Oldtimer 1000, pe primul loc a fost Ovidiu Adrian Rusu de la Lupo Racing, iar pe trei, Gheorghe Sorin Alamorean, de la clubul lui Ionel Pascotă.

foto: facebook.com/VladNeagaSuperMoto

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.