Joma - JSport.roJSport.ro

Timișoara 89ers și-a adjudecat derby-ul Banatului cu Reșița Locomotives, la scorul de 34-12, după ce la pauză a fost condusă. Prima repriză nu a adus un joc foarte bun al timișorenilor, care au arătat cu totul altă față în repriza secundăa partidei jucate pe Textila.

După un prim sfert fără puncte marcate la Timișoara, Reșița a ajus de două ori în end-zone-ul gazdelor. Mai întâi, prin Milan Nicolic, apoi prin David Lukic. Până la pauza mare, alb-albaștrii au redus din diferență după un touch-down al lui Valentin Cocrean. 89era au revenit în joc cu touch-down-urile marcate de Jeron Jones și Valentin Cocrean, cel de-al doilea la care s-au mai adăugat punctele din conversia lui Paul Fericean. În ultimul sfert, Fericean a ajuns din nou în end-zone, Jones a convertit încercarea, iar Cocrean a reușit un ultim touch-down.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Timișorenii au terminat sezonul regulat din campionatul de fotbal american, care nu s-a terminat însă, deoarece sunt cinci echipe. 89ers au trei victorii și o singură înfrângere și așteaptă ultima etapă să vadă dacă vor juca semifinala acasă sau nu.

foto: facebook.com/tm89ers

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.