Joma - JSport.roJSport.ro

timisoara.saracensTimișoara Saracens a aflat cu ce adversari va da piept în Challenge Cup, după tragerea la sorți a grupelor competițiilor inter-cluburi. Sorții le-au scos campionilor în față adversari foarte tari: Harlequins London, Stade Francais Paris și Edinburgh.

Timișoara Saracens s-a calificat în grupele Challenge Cup după ce a jucat grupe preliminarii și un baraj. De aceea, timișorenii au fost repartizați în ultima urnă valorică. Elevii lui Grainger Heikell au fost repartizați în grupa a cincea, alături de englezii de la Harlequins, finalista ediției 2015-2016 a Challenge Cup și locul 7 în Aviva Premiership, francezii de la Stade Francais, locul 12 în Top 14, și Edinburgh, locul 9 în Pro D12, fosta Ligă Celtică.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Pentru cei de la Timișoara Saracens, se poate spune că a fost o tragere la sorți ce le-a adus adversari dificili, dar interesanți din punct de vedere al potențialului rubystic. Într-o emisiune televizată, finanțatorul Dan Dinu a declarat că ar dori să joace cu Stade Francais, pentru a juca pe legenadara arenă pariziană, și iată că dorința i s-a împlinit. De asemenea, dacă ținem cont că Harlequins joacă cu Saracens London un meci anual, The Heart of London, putem spune că vom avea parte de un ”altfel” de derby, la nivle european.

Timișoara Saracens va începe meciurile din Challenge Cup în 13-14 octombrie, după un program care va fi anunțat ulterior.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.