Joma - JSport.roJSport.ro

Deoarece și automobilism e afectat de pandemia de coronavirus, în România, pentru a-i ține pe piloți în priză, s-a organizat Campionatul Național Digital de Circuit Betano. Prima etapă a fost chiar pe legendarul circuit de Formula 1, Silverstone, iar la start s-a aflat și timișoreanul Leo Borlovan.

Borlovan a început de mic cu kartingul, pentru ca în ultimii ani să participe la competiții cu monoposturi. S-a înscris și el în competiția digitală pe circuite, organizată încele mai tari locuri pentru curse de mașini din lume. Pentru etapa de la Silverstone, Bollovan, în vârstă de 18 ani, a început bine. A fost al treilea în precalificări, iar în calificări și-a menținut poziția, după Claudiu Clima și Cristian Moisescu. Virtual, timișoreanul a condus un GP24 E-Sport. În prima manșă de concurs a avut însă abandon, astfel că după prima etapă, rămâne doar cu 1 punct obținut din calificări.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În clasamentul general, Borlovan e pe locul 18. Primăvara aceasta, Borlovan a concurat și în Racing League România, campionat de sim racing. Următoarea etapă a Campionatului Național Digital pe Circuit va fi în 24 aprilie, pe circuitul Red-Bull Ring, replica virtuală a circuitului din Austria. Campionatul Național Digital de Circuit Betano are opt etape și se termină la început e iunie. În cursă, printre alții, e și fostul tenismen Florin Mergea.

foto: gp24.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.