Joma - JSport.roJSport.ro

Județul Timiș are doi piloți care concurează și în 2019 în etapele de Campionat Național de Viteză în Coastă Dunlop, organizat de Federația Română de Automobilism Sportiv. Bogdan Cuzma și Alexandru Krepelka au fost înscriși până acum la toate cele trei etape din acest an.

La recent încheiata etapă, Trofeul Total de la Brașov, chiar s-au obținut cele mai bune clasări. Cuzma a terminat pe locul 4 în clasamentul open, locul 4 la Categoria II și locul 1 la clasa E2, după ce a obținut timpul de 4:39,565, la volanul unui Mitsubishi Lancer EVO IX. Alexandru Krepelka a fost pe locul 3 la clasa N, locul 14 la Categoria I și locul 34 la Open. Pilotul a concurat cu o Honda Civic și a avut timpul de 5:46,466. De asemene,a la echipe, CB Rally Vest, echipă din care fac parte Cuzma, reșițeanul Lucien Hora și un pilot de la debutanți, Benea Cărpinișan, a fost pe primul loc.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În luna mai, la Cupa Cheile Grădiștei Total, Cuzma a fost pe locul 6 la clasa E2, cu timpul de 4:00,279, ceea ce l-a plasat pe locul 11 la Categoria I și pe locul 19 în clasamentul Open. Krepelka a bifat timpul de 4:31,105 , ceea ce i-a adus locul 3 la clasa N, locul 16 la Categoria I și locul 44 în clasamentul Open. Echipajul CB Rally Vest a fost tot cel mai bine clasat. Timișorenii au avut ghinion doar la prima etapă, Trofeul Serus Râșnov, de la începutul lui aprilie, când nu au terminat cursele.

La sfârșitul șunii va avea loc a IV-a etapă din cele nouă ale Campionatului de Viteză în coastă, Trofeul Reșița, programat în perioada 29-30.

foto: Rally Photo

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.