Joma - JSport.roJSport.ro

Campionatul Mondial de Canotaj de la Linz, Austria, a ajuns la final. după rezultatele înregistrate în cel mai important concurs al anului, dintre timișeni, Florian Marian Enache a obținut deja biletele pe Jocurile Olimpice de la Tokio, în timp ce Cristian-Ilie Pîrghie va trebui să mai tragă anul viitor pentru un loc în avionul pentru Japonia.

Enache a concurat la dublu vâsle masculin cu Ioan Prundeanu. În calificări, cei doi au avut al doilea timp 06:31.890, pentru ca în sferturi de finală, să aibă al treilea timp al cursei, 06:15.760. Canotorii au avut un timp mai bun în semifinală, 06:14.860, al doilea după barca Irlandei. În finala A, au fost ultimii, pe 6, cu 06:12,301, dar suficient pentru a trimite barca de dublu vâsle a României la Jocurile Olimpice din 2020, cu calificare directă. Celălalt reprezentant al Timișului va afla anul viitor dacă merge la Tokio sau nu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cristian Ilie-Pîrghie a concurat cu barca de 8+1 a României, cu Alexandru Matinca, Adrian Damii, Alexandru Chioșeaua, Constantin Adam, Sergiu-Vasile Bejan, Vlad-Dragoș Aicoboae, Alexandru-Cosmin Macovei și Adrian Munteanu. În calificări, românii au avut timpul de 05:42.300, ultimul. În recalificări, echipajul a avut al treilea timp 05:27.190, ceea ce i-a dus în finala B. Aici, au fost primii, după un timp de 05:38.910, dar locul 7 în clasamentul final înseamnă că echipajul de 8+1 se va califica doar dacă obține un rezultat bun anul viitor, la Regata de la Lucerna.

foto: facebook.com/Federatia-Romana-De-Canotaj

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.