Joma - JSport.roJSport.ro

România va participa cu o delegație numeroasă, de 123 de sportivi, la a doua ediție a Jocurilor Europene, care va avea loc la Minsk, în perioada 21-30 iunie. Printre sportivi care vor concura în Belarus se numără și șapte reprezentanți ai județului Timiș.

Cel mai vestic județ al țării trimite sportivi la atletism, badminton, ciclism și judo. La atletism, vor participa trei timișoreni, Cristina Bălan, Cosmin Dumitrache și Ioana Gheorghe. La badminton, din delegația română face parte Collins Filimon, bucureștean legitimat la clubul Universității de Vest din Timișoara. Tot de acolo provine și reprezentantul de la ciclism, Marius Petrache. La judo, vor concura lugojencele Corina Ștefan, ex-Căprioiu, și Alexandra Mazilu. La toate aceste discipline, rezultatele de la Minsk contează pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokio din 2020.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Din delegația română mai face parte și maseorul timișorean Nicu Koposcsuk, adus pentru echipa de fotbal pe plajă. România va avea reprezentanți la toate cele 15 probe ale competiției. Precedenta ediție a Jocurilor Europene a avut loc în 2015, la Baku.

foto: COSR

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.