Joma - JSport.roJSport.ro

Reșița a găzduit la sfârșitul săptămânii trecute Campionatul Național Individual de Lupte. Din Timiș, au participat sportivi de la CSM Timișoara, CS Universitatea de Vest Timișoara, CSM Lugoj și CSȘ Jimbolia, care în total și-au adjudecat 12 medalii, dintre care patru de aur.

Luptele feminine au adus o campioană în Timiș. Simona Pricob (foto) a cucerit titlul la 57 de kg pentru palmaresul CSM Timișoara. La lupte libere, Ivan Guidea  adus aurul la categoria de 65 de kg la lupte libere în contul clubului CSM Lugoj. Clubul din orașul de pe Timiș a mai luat două titluri de campioni la luptele greco-romane, prin Cristian Vaginiuc, la 55 kg, și Tomi Hînoveanu, la categoria de 72 de kg. Timișenii au avut și alte prezențe pe podium, ceea ce arată că cel mai vestic județ rămâne un pol important al acestui sport.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Argintul a mai fost cucerit de Tabita Dobre de la CSȘ Jimbolia la 53 de kg, Simona Tudor de la CSM Timișoara, la 59 de kg și Mădălin Bulgar de la CS UVT, la 63 de kg (greco-romane). Bronzul le-a mai revenit Lidiei Dobre de la CSȘ Jimbolia, la 62 de kg, Esmeraldei Catargiu de la CSȘ Jimbolia, la 68 kg, Ion Plop de la CSM Timișoara, la 79 de kg(lupte libere) Valentin Cimponeriu de la CSM Lugoj la 97 de kg, și Attila Tamaș de la CSM Lugoj, la 97 de kg (ambii, greco-romane).

foto: facebook.com/frlupte

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.