Iubitorii de concursuri autobomilistice s-au întrecut la sfârșitul săptămânii la Rally & Kart Dumbrăviță, competiție deja tradițională organizat de ACR Timiș. La echipe s-au impus chiar cei de la ACS Dumbrăvița, în fața celor de la Schoko Baroque Constructim.

Clasa 1 i-a revenit lui Remus Iancu, urmat de Marius Giurisici și Flavius Codreanu. La clasa 2 a câștigat Florin Sburlea, urmat pe podium de Daniel Petenchea și Robert Onuț, iar Sorin Mihoc a fost cel mai rapid la clasa 3, unde după el s-au clasat Alin Linca și Cornel Comsia. Mihai Preunca a fost învingătorul la debutanți, iar concursul de drift a fost câștigat de Robert Makrai, urmat de Luciano Dediu și Sergiu Tirla.

Oferte echipament JomaOferte Joma

La karting, tot micuții de la ACS Dumbrăvița au fost cei mai buni. Eduardo Konig a câștigat clasa Pufo, dar și clasa Juniori, unde a fost secondat de Antonio Taraban. La Supersport, Isabela Isac a fost cea mai rapidă, urmată de Victor Nagy și Darius Nițu, iar la Kids, a câștigat tot o fată, Alesia Nagy, urmată de Marcus Gagiu și Rareș Kiraly.

Sâmbătă, competițiile județene de automobilism continuă cu etapa de la Giarmata-Pișchia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.