Joma - JSport.roJSport.ro

Deși e doar la a doua ediție, Cupa Mureșului la tenis de masă, turneu organizat în comuna Vințu de Jos din județul Alba, se bucură de un mare succes. Pentru meciurile ce vor avea loc sâmbătă s-au înscris 144 de participanți, iar 62 de iubitori ai tenisului de masă stau pe listele de așteptare.

Și județul Timiș va avea o bogată reprezentare, cu zece participanți înscriși din Timișoara și Lugoj. Competiția face parte din turneele AmaTur, dedicate celor care iubesc tenisul de masă, și se va concura pe trei categorii. La categoria Amatori vor fi 72 de concurenți, la Open sunt 42 de persoane înscrise, iar la Elite, concurează 33 de oameni. Organizatorii au dat și șase wild-card-uri.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Meciurile încep sâmbătă, la ora 9, iar invitat de onoare e Andreea Dragoman, sportivă legitimată și la ACS Dumbrăvița. Se vor juca meciuri pe 24 de mese, în sala de sport din centrul comunei Vințu de Jos. Cei care se vor clasa pe podium vor primi cupe, medalii și diplome de participare.

Cupa ”Mureșul” la tenis de masă este organizată de Primăria și Consiliul Local Vințu de Jos, în parteneriat cu sponsorii: ELIT, SC. KOZARA SRL, EMI-TT, GIRO SRL, CNC BLUE SPORT,BELAGROSAN.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.