Joma - JSport.roJSport.ro

Ziua Internațională a Tenisului de Masă (6 aprilie), sport care ține stindardul sus pentru România, va fi sărbătorită așa cum se cuvine și în județul Timiș. Iubitorii unuia dintre cele mai populare sporturi de masă pot opta pentru cinci turnee organizate săptămână viitoare în trei localități.

Astfel, la Timișoara va fi organizat un turneu chiar joi, 6 aprilie, la Colegiul Tehnic de Vest (fostul liceu de construcții), începând cu ora 19 seara. Taxa de înscriere pentru adulți este de 10 lei, iar pentru copii, 5 lei. Adresa sălii de sport este Bulevardul Regele Carol, nr 11. De asemenea, un alt turneu va fi organizat sâmbătă, 8 aprilie, la Club 11, pe strada Pestalozzi numărul 20. Meciurile vor începe la ora 9,30, iar ca taxă de înscriere, costă 20 de lei pentru un adult și 10 lei pentru un copil.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Dumbrăvița, comuna ce a dat campioana ultimelor trei ediții ale Superligii feminine, organizează două turnee. Primul va fi sâmbătă, 8 aprilie, la Sala Polivalentă de pe strada Kos Karoly, numărul 9 și va fi destinat copiilor, pe trei categorii: sub 10 ani, 11-12 ani și 13-14 ani. Taxa de înscriere e de 10 lei și meciurile vor începe la 10,30. Duminică va avea loc alt turneu, pe categorie de Elite și Amatori, cu taxă de 20 de lei pentru un adult și 10 lei pentru un copil. Startul se va da la ora 11.

Pentru lugojeni se organizează un turneu în comuna Victor Vlad Delamarina, în sala de sport a școlii gimnaziale. Taxa e de 15 lei pentru adulți, air copii vor participa gratuit. Meciurile vor avea loc sâmbătă, 8 aprilie, cu începe de la ora 10.Pentru detalii despre înscrieri la turnee, puteți consulta următorul link.

turda-news.net

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.