Joma - JSport.roJSport.ro

Timișoreanca Adelina Pastor a câștigat cu ștafeta de 4X400 de metri a României medalia de aur la Cupa Europei la atletism pe echipe, competiție organizată anul acesta la Vaasa, în Finlanda. Din orașul de pe Bega a concurat și atletul Cosmin Dumitrache, care a bifat o performanță bună.

Adelina Pastor a alergat doar în proba de ștafetă, deoarece la 400 de a concurat Bianca Răzor. Româncele au câștigat finala cu timpul de 3:31:28, cu o secundă în fața Irlandei. Pe podium a mai fost Elveția. Camelia Gal a deschis cursa, urmată de Andrea Mikloș, Adelina Pastor și Bianca Răzor. Aurul ștafetei a fost una dintre cele două probe câștigate de delegația României, alături de aurul de la 1500 de metri al Claudiei Bobocea.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La 110 metri garduri, Cosmin Dumitrache a prins finala de pe locul 8, cu timpul de 14,69 în calificări. În finală, timișoreanul a fost la doua sutimi de podium, după ce a bifat timpul de 14,25 de secunde, cel mai bun al sezonului, cu care a fost nevoit să se mulțumească doar cu locul 4.

România a terminat Cupa Europei pe locul 7, cu un total de 246 de puncte, după ce obiectivul a fost clasarea pe locurile 3-6.

foto. facebook.com/adelina.pastor.9

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.