Joma - JSport.roJSport.ro

Orașul de pe Bega găzduiește și primăvara aceasta a treia ediție a semimaratonului SportGuru Timișoara 21k, o competiție la care participarea va fi din nou internațională. Printre participanți se vor număr inclusiv specialiști ai curselor de fond din Kenya sau Uganda. 

În total, vor fi patru probe. Cea mai interesantă va fi semimaratonul, unde vor participa atleți de top din România, dar și Serbia, Ungaria, Italia, sau din Africa. Ulterior, va urma un cros de 10 km. Timișorenii iubitori de alergat, dar care se sperie de distanțele mari, se pot înscrie la crosul popular, unul pe o distanță de 3 km. Întrecerile se vor termina cu cursa copiilor. Organizatorii spun că vor avea 1500 de participanți, iar traseul va fi din nou unul prin zona centrală a orașului. În total, premiile însumează 4900 de euro.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Competiția va începe duminică dimineața la ora 9 și totul se va termina în jurul orei 12. Cele două ediții anterioare ale concursului au avut mai devreme, la finalul lunii martie. Anul trecut, competiția s-a suprapus cu Paștele catolic. S-a ajuns la un scandal cu Episcopia romano-catolică din Piața Unirii, din cauza prezențelor toaletelor ecologice lângă Domul din Unirii. Pentru a treia ediție, s-a optat pentru luna mai.

foto: facebook.com/pg/Timisoara21k

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.