Joma - JSport.roJSport.ro

Anul acesta, Balcaniada de atletism în aer liber a avut loc la început de săptămână, la PRavets, în Bulgaria. Pentru sportivi din Timiș sau legitimați și în județul nostru, competiția a stat sub semnul medaliei de argint, atârnată la gâtul a tuturor celor patru participanți.

Cosmin Dumitrache (foto) a câștigat titlu de vicecampion balcanic la 110 metri garduri, probă în care a fost depășit de ucraineanul Artem Shamatryn, cu 4 sutimi. Timișoreanul, a avut timpul de 14,22 de secunde. Argint a câștigat și Ioana Gheorghe, în proba de ștafetă feminină de 4X100 de metri, alături de Camelia Gal, Roxana Ene și Marina Băboi, într-o probă în care au alergat însă doar echipele din două țări. Timișoreanca a alergat și la 100 de metri plat, unde a obținut locul 9.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În competiție au fost și doi sportivi legitimați și la CSM Timișoara, Robert Parge și Vlad Dulcescu. Cei doi au luat argintul la ștafeta de 4X400 de metri, alături de David Năstase și Mihai Pîslaru, în urma ștafetei Turciei. Dulcescu a concurat și la 200 de metri, unde a luat locul 7, și la 400 de metri garduri, unde a terminat pe 9. Parge a alergat și la 400 de metri plat și a terminat pe locul 6 concursul.

România a fost pe locul 4 în clasamentul total pe medalii al competiției. Din totalul de 18 medalii, cinci au fost de aur, opt de argint și alte cinci, de bronz.

foto: Cristian Barbu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.