Joma - JSport.roJSport.ro

Sezonul de atletism de sală este în toi, iar atleții care sunt din Timiș sau reprezintă cel mai vestic județ al țării obțin în continuare rezultate interesante. Vorbim atât despre competițiile interne, dar și cele organizate în străinătate.

La finalul săptămânii trecute, la Campionatul Național de Seniori și U23, etapa a doua, de la București, au participat și sportivi legați de la Timișoara. Astfel, Vlad Dulcescu, legitimat la Poli Iași, dar și CSM Timișoara, a câștigat proba de 400 de metri, cu timpul de 49,22 de secunde. În aceeași probă, pe locul 3 a fost Antonio Cuturean, fost sportiv al LPS Banatul, acum legitimat la CSO Voluntari, care a a avut timpul de 50,21 de secunde. Cuturean a fost al treilea și la 800 de metri, cu timpul de 1:55:75. La tineret, Cuturean a fost primul la 400 de metri și al doilea la 800. Sportivul va participa și la Balcaniada de Atletism de Tineret din 9 februarie de la Istanbul, la 400 de metri.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

De asemenea, timișoreanul Cosmin Dumitrache (foto), care va reveni la CSM Timișoara cu dublă legitimare, a câștigat proba de 60 de metri garduri, cu timpul de 7,99 de secunde. În același timp, timișoreanca Cristina Bălan, de la CS Athletics Timișoara, a participat la o competiție de sală de la Viena. Bălan va participa la Balcaniada de seniori din 15 februarie, la fel ca Dumitrache. Din păcate, sezonul de sală nu se va termina în martie cu Mondialul, amânat un an în China din cauza epidemiei de coronavirus.

foto: Cristian Barbu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.