Atletla Miruna Pricop, legitimată la CSȘ Lugoj, a câștigat medalia de aur la proba de pentatlon pentru juniori 2 din cadrul Campionatului Național de Probe Combinate de atletism în sală, desfășurat la București. Bănățeanca a totalizat 10 puncte.

Sportiva a avut timpul de 9,94 la proba de 60 de metri garduri, a sărit 1,43 de metri la săritura în înălțime, a avut 9,71 de metri la proba de aruncare a greutății, a sărit 4,50 de metri în lungime și a scos timpul de 2:31:27 în proba de 800 de metri plat. La ultima probă, Pricop a avut cel mai bun timp dintre cele patru concurente de la junioare 2, fiind singura probă în care a avut cel mai bun rezultat.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Pe podium au mai fost Alexandra Dumitrașcu de la CSA Steaua București, cu 8 puncte, iar pe trei, Maria Popescu, de la CSM București, cu 6 puncte.

1 COMENTARIU

  1. Care aur ? A fost o etapa de probe combinate . Nu a fost o finala ci un concurs de verificare ! A vazut cineva medalia ? A terminat pe locul unu dar nu a luat aur ! Medaliile se dau la etapa finala ! Furati curent !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.