Joma - JSport.roJSport.ro

Atletismul timișorean are tot mai puțin nume în competițiile importante de la nivel național. În week-end, la prima etapă a sezonului de sală, Cupa RMA, timișoreanul Cosmin Dumitrache și-a câștigat din nou proba sa consacrată.

Sportivul de 25 de ani este legitimat în continuare la CSM București, unde se oferă condiții mai bune ca în atletismul din Timișoara, sport ajuns o ”Cenușăreasă” a capitalei Banatului. Dumitrache a câștigat proba de 60 de metri garduri, cu timpul de 8,13 secunde. Pe podium au mai fost Adrian Boldeanu și Mihai Chiorpec. În rest, timișorenii nu au luat medalii la prima competiție de sală, în condițiile în care de la cluburile din Timișoara nu au fost reprezentanți, iar Ioana Gheorghe, legitimată în București, la Steaua,  este ocupată în perioada aceasta cu competițiile de bob.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Trebuie subliniat că un fost sportiv din Timișoara, Antonio Cuturean, a câștigat probele de 400 și 800 de metri de la juniori 1. Acum, atletul este legitimat la Clobul Sportiv Orășenesc Voluntari. În prima probă, Cuturean a avut timpul de 51,25 de secunde, iar în a doua, 1:57,36.

foto: Cristian Barbu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.