Joma - JSport.roJSport.ro

Atleții legitimați la cluburile din Timiș au luat medalii de aur, argint și bronz la etapa finală a Campionatului Național de Seniori și Tineret de atletism în sală, desfășurat la București. Cosmin Dumitrache a rămas cel mai bun la 60 de metri garduri, iar Cristina Bălan este campioană națională de tineret la 800 de metri.

Dumitrache a devenit campion la 60 de metri garduri cu timpul de 7.94. Sportivul e legitimat la Rapid București și CSM Timișoara. După aurul de la Campionatul Balcanic, Cristina Bălan, legitimată la CS Athletics Timișoara și CSM Craiova, a fost cea mai bună la tineret în proba de 800 de metri, cu timpul de 2:12.25. La senioare, a fost abia a patra, după Claudia Bobocea, Bianca Răzor și Florina Ștefana. La 400 de metri, Bălan a luat medalia de argint la U23, cu timpul de 56.57, fiind depășită de Andrea Mikloș. Rezultatul a fost tot al patrulea la senioare.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Alte medalii au venit la clubul CSM Timișoara în proba de 400 de metri masculin. Vlad Dulcescu, legitimat la Poli Iași și la clubul timișorean a luat argintul, cu 49.29, iar Robert Parge, de la CSU Cluj, legitimat și clubul bănățean, a luat bronzul, după timpul de 49.35. Parge a luat și aurul cu ștafeta de 4X2 tururi a Clujului. De asemenea, Antonio Cuțurean, format la LPS Banatul și ajuns la CSO Voluntari, a luat argintul tineret, în proba de 800 de metri cu timpul de 1:54.81.

foto: facebook.com/fratletism

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.