Joma - JSport.roJSport.ro

Campionatele Internaționale de Atletism ale României organizate la Cluj au adus o nouă performanță importantă pentru timișoreanca Cristian Bălan. Sportiva de la CS Atheltics a câștigat proba de 800 de metri și nu a fost singura prezență pe podium a sportivilor ce au legătură cu Timișoara.

Bălan a câștigat proba cu timpul de 2:06:09 minute, cu trei secunde mai rapid decât următoarea clasată. Sportiva născută în 1998 reușește rezultate tot mai bune în această probă, în care a luat aurul și la Campionatele Universitare de la finalul lunii mai, cu timpul de 2:06:21. Bălan a fost atunci pe locul 6 în clasamentul european U23 al probei. Tot aur a luat și clujeanul Robert Parge, la 400 de metri. Atletul are dublă legitimare la CSU Cluj Napoca și CSM Timișoara și a bifat timpul de 47,14 secunde.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Timișoreanul Cosmin Dumitrache, legitimat la CSM București, a luat argintul la 110 metri garduri. Sportivul a scos timpul de 14,19, cel mai bun dintre români, dar în urma unui sportiv din Turcia. La competiție a concurat și sprintera Ioana Gheorghe, de la CSA Steaua, care a fost pe locul 5 în ambele probe în care aleargă, 100, respectiv 200 de metri plat. Atleții timișoreni au concurat și la ștafete, unde au urcat pe podium.

La 4X400 de metri, Ioana Gheorghe și Cristina Bălan au alergat în echipa României A, alături de Mariana Fica și Maria Florea și au luat argintul. La 4X100 de metri, Ioana Gheorghe a alergat tot la România A, cu Roxana Ene, Iulia Banaga și Mariana Băboi, și au terminat pe primul loc. La masculin, Robert Parge a fugit cu colegii de la clubul clujean Ioan Bența, Cristian Tăut și Zeno Moraru la 4X400 de metri, unde au avut al doilea rezultat.

foto: facebook.com/Romanian-Athletics-Federation

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.