Joma - JSport.roJSport.ro

Timișoreanca Cristina Bălan a obținut un rezultat deosebit de important la Campionatele Balcanice de Atletism în sală de la Istanbul. Timișoreanca de la clubul CS Atheltics a câștigat medalia de aur în proba de 800 de metri, unul dintre cele cinci titluri câștigate de delegația română.

Bălan a câștigat proba cu timpul de 2:07.17. Timișoreanca a câștigatșți medalia de bronz în proba de ștafetă de 4×400 de metri, alături de colegele Florina Ştefana, Roxana Bîrcă și Camelia Gal, cu timpul de 3:48.09. O altă medalie de bronz a fost câștigată de Robert Parge și Vlad Dulcescu, sportivi legitimați și la CSM Timișoara, la 4X400, alături de Constantin Andonii și Mihai Pîslaru, cu timpul de 3:13.86.  În competiție a fost și alt timișorean, Cosmin Dumitrache, care este din nou legitimat la CSM Timișoara. În proba de 60 de metri garduri, a fost pe locul 5, cu timpul 8,09 secunde.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După Campionatul Balcanic, a avut loc și competiția Istanbul Indoor Cup, unde a concurat Robert Parge, la 400 de metri, unde a terminat pe locul 7, cu timpul de 48 sec 41/100. La Balcaniadă, România a terminat pe primul loc în clasamentul pe națiuni, cu cinci medalii de aur, două de argint și cinci de bronz.

foto: facebook.com/CSAthleticsTimisoara

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.