Joma - JSport.roJSport.ro

CSM Timișoara a reușit o mutare importantă pentru secția de atletism, una care în anii trecuți aducea rezultatele cele mai importante. Cosmin Dumitrache va fi din nou legitimat la clubul din orașul de pe Bega, după câțiva ani cât a fost legitimat în București.

Cosmin Dumitrache are 25 de ani și este un specialist al probelor de 100 metri garduri, la competițiile în aer liber, respectiv 60 de metri garduri, la cele de sală. Timișoreanul este campion național la 110 metri garduri. Ultima dată a fost legitimat doar la CSM București, după o perioadă în care avea dublă legitimare și la Rapid. ”O veste bună. Începând din 15 ianuarie, Cosmin Dumitrache este sportivul Rapidului și CSM Timișoara”, ne-a declarat antrenorul de atletism de la clubul timișorean, Ioan Damaschin.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Deocamdată, la competițiile de sală de la început de an, sportivul va mai figura legitimat la CSM București, până se întrunește Biroul Federal. ”Va concura pentru noi la Campionatul Balcanic din 15 februarie și la Campionatul Național, din 28 februarie”, a mai adăugat Ioan Damaschin.

CSM Timișoara este un club în subordinea directă a Ministerului Tineretului și Sportului.

foto: renasterea.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.