Joma - JSport.roJSport.ro

România a obținut locul 8 la Campionatul European de Atletism pe Echipe din Norvegia, echivalentul cu retrogradarea din primul eșalon valoric continental în al doilea. Dintre atleții originari din Timiș sau legitimați aici, au participat Cosmin Dumitrache, Robert Parge, Vlad Dulcescu, Ioana Gheorghe și Cristina Bălan.

Cel mai bine s-a descurcat Cosmin Dumitrache (foto), timișorean legitimat la CSM București. Bănățeanul a fost pe locul 6 în finala probei de 110 metri garduri, cu timpul de 14,24 secunde. În calificări, a fost al patrulea. Robert Parge, sportiv al CSM Timișoara, nu a trecut de calificări la 400 de metri plat, unde a fost pe locul 5 în serie. Parge a fugit și la ștafeta de de 4X400 de metri, unde România a fost pe 3 în finala B. Vlad Dulcescu, sportiv legitimat și el la CSM Timișoara, a fost tot pe 5 în calificări la 400 de metri garduri.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La feminin, cele două timișorence au fugit și ele în probele de ștafete. Ioana Gheorghe, la 4X100 de metri, probă în care România a fost pe locul 3 în finala B. La 4X400 de metri a alergat Cristina Bălan, iar România a fost pe locul 2, tot în cursa B.

foto: Cristian Barbu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.