Joma - JSport.roJSport.ro

Șirul de victorii al celor de la BC SCM Timișoara s-a oprit când oricine ar fi pariat mai puțin, după ce Phoenix Galați i-a bătut pe ”lei” cu 79-73. Un rezultat greu de anticipat după succesele obținute cu Steaua și Oradea de către bănățeni.

Timișoara a avut de tras cu gălățenii destul de serios în prima repriză. După ce în debutul jocului alb-violeții s-au aflat la conducere, în al șaselea minut de joc, Artino a marcat pentru 13-14. Primul sfert s-a terminat cu Phoenix în avantaj, cu 20-23 pe tabelă. În următoarele zece minute, elevii lui Tudor Costescu au avut de alergat după adversar și au reușit doar să egaleze la 35, grație lui Mijajlovic, și să intre la pauză cu 41-42, scor care să le dea speranțe.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La reluarea jocului, Mijajlovic a marcat pentru 43-42 și de aici timișorenii au condus, dar nici moldovenii nu s-au lăsat. În minutul 26, Gugino a marcat pentru 51-51, însă ”leii” au revenit la conducere și au reușit să terminat al treilea sfert cu avantajul de 60-57, după ce au avut și 7 puncte avantaj. La începutul sfertului decisiv, Miller a egalat la 60 cu o triță,iar Galațiul a preluat din nou conducerea chiar și cu 62-74. Deși s-au apropiat la 3 puncte pe final, bănățenii nu au mai putut reveni.

Jeremic a fost cel mai bun marcator al Timișoarei, cu 21 de puncte, urmat de Burdgess, cu 16. Au mai înscris: Mijajlovic, 9 puncte, Popa-Calotă, 8 puncte, Diaz, 7 puncte, Drăgușin, Păun și Stevanovic, câte 4 puncte. Miller și Threatt au fost principalii marcatori ai timișorenilor, cu 21, respectiv 17 puncte.

BC SCM Timișoara are următorul meci tot peste o săptămână, luni de la ora 18,la Craiova.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.