Joma - JSport.roJSport.ro

Naționala României de baschet va disputa săptămâna aceasta ultimele meciuri de verificare înaintea partidelor de la Eurobasket și a super-meciului cu Spania. Marcel Țenter a mai păstrat doar 15 baschetbaliști în pregătiri în lotul ”Vulturilor”.

Din lot fac parte și pivotul timișorean Alexandru Olah, dar și conducătorul de joc de la BC SCM Timișoara, Octavian Popa-Calotă. Timișorenii îi vor mai avea absenți de la antrenamente și pe cei doi convocați la naționala universitară, Georgian Păun și Tudor Gheorghe. Cât despre ”Vulturi”, echipa antrenată de Țenter va pleca joi spre Riga. În 18 august va juca un amical puternic cu Lituania, iar în 20, cu Letonia, ultimele meciuri-test ale verii.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Din lot mai fac parte: Vlad Moldoveanu, Andrei Mandache, Emanuel Cățe, Rolland Torok, Cătălin Baciu, Nandor Kuti, Bogdan Nicolescu, Radu Vîrnă, Jordan Watson (naturalizat), Titus Nicoară, Radu Paliciuc, Cătălin Petrișor și Adrian Tudor. România e în grupa C și va juca împotriva Cehiei, Croației, Spania, Ungaria și Muntenegru.

foto: totalbaschet.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.