Joma - JSport.roJSport.ro

Vineri, Monika Brosovszky-Boriga va avea meciul de retragere, organizat nu în Aradul natal, ci la Timișoara. La meci sunt invitate nume importante dn baschetul feminin și nu numai.

Monika Brosovszky a decis să fie două echipe, una formată din fostele colege de la SCM Timișoara și alta din colege din îndelungata sa carieră. Aici se regăsesc și timișorencele de națională, Ancuța Stoenescu și Annemarie Părău. Nu au putut ajunge Diana Ciupe, care e stabilită în Germania, Suzana Milovanovic, care se pregătește cu echipa sa din Tirana, dar nici Adina Stoiedin, tot din princi contractului din Italia. Antrenorii vor fi Constantin Wunsch, cel care a pregătit numeroase generații de mici baschetbaliste din Timișoara și Arad, și Dan Moraru de la ICIM Arad.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Iată componența echipelor:

Timișoara team: Adina Pop, Romina Filip, Silvia Prejban-Ondreikovics, Leeza Burdgess, D’Lesha Lloyd, Dora Ardelean, Anda Bota, Roxana Pane, Ana Ivășchescu, Cristina Badi

All-time team: Anne Marie Părău, Ancuța Stoenescu, Larisa Toma, Andra Mandache, Alexandra Uiuiu, Monika Bukovski (una dintre valoroase jucătoare maghiare alături de care a evoluat la Miskolc), Adela Mercea, Diana Moraru, Brankica Hadzovic, Bianca Drăguș-Urban.

Meciul începe vineri de la ora 19 la Sala ”Constantin Jude” și e cu intrare liberă.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.