Joma - JSport.roJSport.ro

”Leii” din Banat au bifat un nou succes, la scorul de 104-53, cu Dinamo București, codașa campionatului acum, deși altădată era campioana României. Cu ocazia acestui meci, au primit minute mai consistente și tinerii Ursan și Penciu. 

Meciul a fost cu soarta pecetluită încă din primele zece minute. Pe sferturi, scorul a fost 33-10, 23-16, 23-10 și 25-17. Mihai Ursan a jucat 14:22, iar Bogdan Penciu, 13:36. Cel mai puțin a jucat Milos Komatina, puțin peste 8 minute. Lucas Tohătan a fost principalul marcator al Timișoarei, cu 26 de puncte. Pentru Dinamo, cel mai bun marcator a fost Amedeo Casale, fostul jucător al Timbei, cu 24 de puncte.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Pentru Timișoara au mai înscris: Mijajlovic, 12 puncte, Jeremic, 11 puncte, Diaz, 10 puncte, Ursan, 10 puncte, Drăgușin, 7 puncte, Komatina, 6 puncte, Burdgess, 6 puncte, Gheorghe, 5 puncte, Popa-calotă, 3 puncte, Păun, 3 puncte. BC SCM Timișoara are următorul meci în 3 februarie, cu BC Mureș Târgu Mureș. Meciul de pe terenul lui Poli Iași se va juca abia în 22 februarie, după ce moldoveni vor reuși să își monteze pachet.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.