Joma - JSport.roJSport.ro

Așa cum a anunțat ieri directorul Vasile Rușeț, la SCM Timișoara au fost puși interimari noii manageri. De fapt, trei sunt noi, căci la handbal, este tot Dan Dumitru, dar cu alt tip de contract. Pentru baschet, opțiunea e antrenorul Dragan Petricevic, pentru rugby, Dan Borzaș, iar pentru tenis, Valentin Velcea, tatăl jucătoarei Andreea Velcea.

Clubul spune că vechile contract cu managerii, contracte de prestări servicii cu PFA-uri sau SRL-uri, nu mai corespundeau din punct de vedere legal. Explicația „ține” juridic, dar nu susține și înlocuirea a trei din patru persoane. ”Acești responsabili nu au avut statut de angajați, ci au avut contracte de prestări servicii, încheiată ca și persoană juridică cu SCM Timișoara, prin acestea, respectivele persoane neputând avea anumite sarcini/obligații de asumare a reprezentativității sau responsabilitate financiară/bugetară a secțiilor. Noii conducători ai secțiilor sportive încheie cu SCM Timișoara Contracte de Activitate Sportivă, în conformitate cu legea sportului modificată, care prevăd sancțiuni pentru aspectele menționate mai sus (amintesc doar una: sancțiune 100& pentru depășirea bugetului local)”, se arată în comunicatul semnat de Vasile Rușeț.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cel mai ”interesant” este la handbal, unde Dan Dumitru a fost înlocuit de el însuși, la ideea ”originală” a directorului. ”Eu am semnat un contract renegociat, pe care l-am acceptat după o discuție cu domnul director”, ne-a declarat Dan Dumitru. Secția de baschet va fi condusă aparent de antrenorul Dragan Petricevic. Activitatea sportivă e suspendată momentan, dar comunicatul spune că numirile sunt interimare, dar până la final de 2020. Așadar, managerul Petricevic îl conduce momentan pe antrenorul Petricevic. La tenis, noul manager își va conduce fiica. Valentin Velcea va manageria secția unde joacă li fiica sa, Andreea. La rugby a revenit Dan Borzaș.

Fostul finanțator Dan Dinu a postat poze cu Borzaș în benzinărie și un nou atac dur. ”Se pare că numirea domnului Borzaș vine cu girul domnului primar Nicolae Robu. Ieri mi-am permis să-i trimit un sms domnului primar, în calitate de vinovat principal pentru performanțele clubului de rugby, performanțe deloc neglijabile, la care, bineînțeles domnul primar nu mi-a răspuns. Țin să vă reamintesc că domnul Borzaș căpușase la un moment dat clubul de rugby și 10 % din salariații clubului, erau familia dânsului, și anume: dânsul, cei doi băieți și nora dânsului. În imaginile de mai jos îl regăsiți pe domnul Borzaș cum fură motorină de pe cardul clubului, card pe care la despărțirea de club, a uitat să-l predea. În prima poza alimentează mașina personală. În a doua poza, se vede clar cum alimentează în portbagaj, probabil niște canistre sau butoaie. Vă întreb domnule primar, astfel de persoane doriți să angajați pe banii primăriei, adică pe taxele li impozitele pe care la plătim noi timișorenii către oraș??”, spune Dinu. 

Întrebat azi la conferința de presă despre numiri, primarul a spus: ”Nu eu conduc SCM-ul. Există un director, care a făcut analize și care va răspunde pentru deciziile luate. Eu nu fac micro-management decât unde consider că este cazul”.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.