Joma - JSport.roJSport.ro

Iubitorii de baschet din Timișoara vor fi mai mult decât fericiți săptămânile următoare. Pe lângă partidele rămase pentru ”leii” de la SCM Timișoara, în acest sfârșit de săptămână va avea loc Raiffeisen Bank Timișoara Streetball, la Shopping City. Apoi, la data de 23 mai, în orașul de pe Bega revine senzaționala trupă Harlem Globetrotters.

În ceea ce privește competiția de streetball, face parte din circuitul  3×3 Sport Arena Streetball Tour și anul acesta este a doua etapă, după Superbet 3X3 Challenge, organizat într-un mall din București. Înscrierile se deschid luni, la ora 15, și se vor închide miercuri la ora 23 sau când se ajunge la 40 de echipe. Taxa de înscriere este de 1200 de lei, bani pentru care fiecare membru al echipelor va primi două maiouri inscripționate. Înscrierile se fac pe site-ul 3la3.ro. La Timișoara este așteptată inclusiv naționala feminină a baschet 3X3 Serbiei. Ediția este a treia, după cea de acum doi ani din Piața Libertății și cea de anul trecut, tot din parcarea Shopping City.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După cele două zile de meciuri de baschet 3X3, disciplină ce va fi prezentă la Jocurile Olimpice de la Tokio din 2020, urmează un show și mai intens. Între evenimentele de la București și Craiova, Harlem Globetrotters vin la Timișoara, la Sala ”Constantin Jude”. Evenimentul va începe joi, 23 mai, la ora 17, cu demonstrații pentru copii. După ora 19, cei care se ocupă de spectacolul baschetbalistic celebru la nivel mondial intră pe parchetul sălii. Iar dacă timișorenii au mai fost la evenimente Harlem Globetrotters în trecut plătind bilet, de data aceasta, evenimentul va fi unul cu acces gratuit.

foto: facebook.com/pg/HarlemGlobetrotters

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.