Joma - JSport.roJSport.ro

CS SCM Timișoara a pierdut acasă cu 76-74, cu CSBT Alexandria, la reluarea campionatului după ce a fost pauză pentru jocurile echipei naționale. Timișorencele au început bine, dar oaspetele au știut să recupereze și au avut minteamai limpede pe final. 

Timișorencele au intrat bine în primul sfert, iar în penultimul minut au avut 25-10. Până la finalul primelor zece minute însă, Alexandria a recuperat până la 25-18. Diferența a mai crescut în sfertul doi, iar la pauză s-a intrat cu 42-31. Formația din Teleorman a început să revină în sfertul trei, la finalul căruia a avut 56-50. Scorul s-a strâns și mai tare la coșul de 3 puncte reușit de Amukamara, pentru 56-53.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În sfertul patru, timișorencele au avut de muncit și au avut emoții pe final, când în antepenultimul minut, Alexandria s-a apropiat la 66-63, tot după ce a marcat Amukamara. Gazdele au mers la o diferență bună, dar scorul s-a egalat la 73-73 cu 37 de secunde înainte de final, după liberele marcate de aceeași Amukamara. Pe final, teleormănencele au câștigat ”războiul” liberelor, și astfel, și meciul.

Burdgess a fost principala marcatoare a Timișoarei, cu 18 puncte, urmată de Lloyd, cu 16, și Conwright, cu 13. Au mai înscris: Ivășchescu, 7 puncte, Kiiriienko, 6 puncte, Filip, 5 puncte, Stoiedin, 4 puncte, Pop, 3 puncte, și Ardelean, 2. Amukamara a fost principala marcatoare a Alexandriei, cu 25 de puncte.

Timișorencele antrenate de Mihai Coldea au viitorul meci lunea viitoare, la Alba-Iulia.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.