Joma - JSport.roJSport.ro

”Leii” din Banat au pierdut cu 74-73 meciul cu SCM U Craiova, unul extrem de echilibrat, pierdut la ultima fază. De altfel, timișorenii i-au și reproșat arbitrului Podar că nu a fluierat un fault la căderea lui Vukosavljevic, deși anterior a dat un fault craiovenilor tot după o „capcană”.

Partida a fost una foarte echilibrată pe tot parcursul ei și încă din primul sfert. Niciuna dintre echipe nu s-a desprins la mai mult de două posesii, iar primul sfert s-a terminat la scorul de 14-13. Jocul a continuat sub aceleași coordonate și în sfertul al doilea, iar la pauza mare s-a intrat cu 35-35. Niciuna dintre echipe nu s-a putut desprinde nici după trecerea pe la vestiare, iar sfertul trei s-a terminat cu 50-51. BSCM Timișoara a avut de transpirat puțin până a revenit al conducere. Pe finalul de joc fragmentat cu time-out-uri și libere, până la urmă, învingătoare a fost Craiova, după ce la ultima cădere a lui Vukosavljevic, prins între doi adversari, nu s-a dat nimic.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Ca de obicei, Vladan Vukosavljevic a fost cel mai bun marcator al bănățenilor, cu 26 de puncte, urmat de Randolph, cu 15 puncte, Pesakovic, cu 12 puncte, Baciu, cu 8 puncte, Komatina, cu 7 puncte, Diculescu, cu 3 puncte, și Brown, cu 2 puncte. Curry a marcat cele mai multe puncte ale craiovenilor, 21, urmat de Gajovic și Boone, cu 14 și 12 puncte.

Miodrag Perisic a spus că echipa sa merita victoria și a vorbit despre restanțele salariale ale echipei. ”Am trecut printr-o perioadă grea în ultimele 10-15 zile. Am încercat să stăm concentrați și să facem și a treia victorie consecutivă. Cu toate problemele noastre, părerea mea e că nu avem același statut ca alții. Nu trebuie să avem unul special, dar nu suntem priviți 100% ca ceilalți. Acest fault cu 3 secunde înainte de final….Nu știu sigur, dar nimeni nu fluieră la Cluj, nimeni nu fluieră la Sibiu, la Oradea, dar la noi se poate. Iar acolo a fost ceva ce nimeni nu a văzut, fault la contactul a doi jucători Am început sfertul al treilea bine, am avut un avans de 4 puncte. Pe traanziție era Komatina la lay-up, a fost blocat, dar mingea era în cădere. Erau 6 puncte, era pentru moral. Iar apoi, imediat am primit 3 puncte. Nu vreau să spun că jucăm ceva special, a fost un meci greu. Am primit peste 70 de puncte. Ne-a fost greu să ne concentrăm în ultimele 10-15 zile, pentru că avem probleme. Dar am jucat bine în apărare, iar dacă eram mai relaxați, jucăm bine și în atac. Cred că meritam să câștigăm. Noi am fost 80-90% concentrați în ultimele săptămâni din cauza problemelor”, a punctat tehnicianul timișorenilor.

Aleksandar Todorov spune că e fericit că elevii săi au arătat caracter, câștigând deși nu au jucat bine. ”Eu sunt mulțumit că am câștigat. Este o victorie pe care nu vor obține toți adversarii noștri. Nu sunt convins dacă va mai câștiga cineva aici. E bine să termini prima parte de sezon cu cinci victorii și un meci pierdut. Nu am jucat bine astăzi. Probabil după meciul de la Cluj a fost cel mai slab al nostru din cele șase. Dar îmi felicit jucătorii, și-au arătat caracterul. Și când nu jucăm bine, câștigăm. A fost un meci strâns, au fost multe schimbări d eeider. Timișoara a condus timp de 14 minute, noi, timp de 17. Oricine ar fi câștigat, era meritat. Noi cu această victorie ne-am securizat poziția în Top 6, deși mai avem opt meciuri de jucat. Mai avem lucruri de îmbunătățit. Dar am câștigat cu un adversar bun,cu jucători străini buni, români buni, și chiar dacă nu am jucat bine, asta mă face fericit. Când nu merge jocul bine, și nimic nu a mers ca planificat, atunci se vede  caracterul. Prefer o victorie urâtă decât o înfrângere frumoasă”, a punctta antrenorul Craiovei.

Campionatul se va întrerupe din cauza programului naționalei, iar Timișoara va juca în 3 decembrie acasă, cu Oradea.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.