Joma - JSport.roJSport.ro

Echipa de baschet de la SCM Timișoara va juca sâmbătă cu Dinamo București pe teren propriu, la cererea bucureștenilor, deoarece jocul era programat în Capitală. Formația în alb și roșu a fuzionat vara aceasta cu Știința București și este antrenată de Tudor Costescu, fostul antrenor al Timișoarei.

Antrenorul Miodrag Persici spune că vede un progres la antrenamentele echipei, mai ales după prima victorie cu Steaua. ”Următorul meci e mereu cel mai important. Echipa se pregătește bine, nu avem accidentări. Echipa este nou-formată, jucătorii se înțeleg tot mai bine la antrenamente și acest lucru este foarte important pentru mine. Dinamo are șase străini, chiar dacă este tot o echipă cu buget mai redus, ca și noi. Am încredere în băieți, ne gândim doar la noi.O luăm pas cu pas, și Dinamo e următorul pas. Cred că avem potenșâial să câștigăm acest meci. Adversarul primește multe puncte, dar joacă foarte rapid și agresiv. Au un conducători de joc bun și pivoți cu experiență”, a declarat Perisic.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cătălin Baciu nu crede că Dinamo e neapărat un adversar accesibil, chiar dacă după cinci etape, nu au nicio victorie în grupa A. ”Va fi un meci greu pentru noi, emoțional, pentru că vom lega șirul de victorii. Dinamo a pus probleme unor echipe de top, așa că vom trata meciul foarte serios și vom câștiga. Cred că noi avem mai mult experiență decât ei și asta va face diferența. Nu cred că pot spune că va fi cel mai ușor meci, pentru că le-au pus problemele unor echipa cum e Clujul sau Sibiul”, a punctat Baciu.

Meciul începe sâmbătă la ora 18 al Sala ”Constantin Jude”. Alpinistul Horia Colibășanu va da aruncarea simbolică de start.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.