Joma - JSport.roJSport.ro

SCM Timișoara are conturat tot programul de pregătire, iar baschetbaliștii mai au încă o perioadă bună de vacanță. Dragan Petricevic a stabilit datele pentru amicale, dar și un cantonament în străinătate. După terminarea transferurilor, un localnic a decis să se despartă de club.

Astfel, timișoareanul de 20 de ani Mihai Ursan nu va face parte din lotul echipei, deoarece a decis să se dedice studiilor universitare. În rest, din lot fac parte Nikola Pesakovic, Troy Franklin, Sherwood Brown, Adam Mirkovic, Milos Komatina, Amaury Gorgemans, Mirel Dragoste, Alexandru Coconea, Aners Abu Teir, Bogdan Popa, Cristian Mocrițchi, Bogdan Penciu și Robert Schipor. Echipa se va reuni la data de 20 august, iar în 21 va urma vizita medicală.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

SCM Timișoara va face un cantonament în Bosnia, la Sarajevo, în perioada 22-30 august. Primul amical va fi în 4 septembrie, la Szeged Szedeak, iar în 7, urmează un meci de verificare. Alte partide amicale vor fi în perioada 13-15 septembrie și în 20-22 septembrie. Clubul va organiza și tradiționalul turneu patrulater Cupa Timișoara, dar nu e stabilit dacă în 27-28 septembrie sau 4-5 octombrie.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.