Joma - JSport.roJSport.ro

Naționalele U20 de baschet masculin și feminin vor juca vara aceasta la Campionatele Europene de Juniori, iar staff-urile și loturile includ oameni din baschetul timișorean. Timba (foto) are trei jucători convocați, BC SCM Timișoara dă un baschetbalist, iar SCM Timișoara trimite o jucătoare la lotul național.

Naționala masculină U20 a început pregătirile la București sub comanda lui Tudor Costescu, antrenorul BC SCM Timișoara. Dintre cei 23 de jucători chemați se regăsesc trei ”urși”, Amedeo Casale, Tamaș Boloni și David Engi, dar și ”leul” Lucas Tohătan. Echipa se va pregăti și în Timișoara, în perioada 13-15 iunie, iar apoi urmează amicale în Ungaria și Macedonia. ulterior, echipa va ajunge la Oradea, unde are loc Europeanul, în perioada 14-23 iulie. România e în grupa C și va juca împotriva Georgiei, Macedoniei, Albaniei și Maltei.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Naționala feminină U20 e antrenată de Dan Calancea, ajutat de timișoreanca Miruna Crâsnic. Calancea a chemat în pregătire la Brașov 14 jucătore, între care și Anda Bota, de la SCM Timișoara. Europeanul feminin  va avea loc în Israel, în perioada 8-16 iulie. Adversarele tricolorelor din grupa B sunt Irlanda, Marea Britaniei, Croația, Israel și Belarus.

foto: facebook.com/bctimba

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.