Joma - JSport.roJSport.ro

BC SCM Timișoara a pierdut al doilea amical jucat la Cupa Félegyházi, la scorul de 85-69 cu Duna Aszfalt Kecskemet. Timișorenii au fost pe locul doi la turneul amical din țara vecină, și a fost primul amical în care Costescu a folosit altă formulă de start.

Echipa a început cu Tohătan, Burgess, Jeremic, Komatina și Drăgușin. Pe sferturi, scorul a fost de 20-19, 20-18, 21-13, 24-15. La unguri au jucat doi baschetbaliști din naționala maghiară, Kemal Karahodzic, sârb naturalizat, și Krisztian Wittmann. Timișorenii au condus în primele minute. În prima repriză, Jeremic a avut 80% procentaj la trițe, și a fost ajutat de burgess și Popa-Calotă. În a doua jumătate, Diaz a fost marcatorul de bază, dar ungurii s-au detașat grație unor aruncări de la distanță și contraatacuri rapide.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Jeremic a fost cel mai bun marcator, cu 18 puncte și 5 recuperări, urmat de Popa-Calotă cu 15 puncte și 5 recuperări. Au mai înscris: Burgess, 10 puncte și 4 recuperări, Diaz, 8 puncte, 6 recuperări, 5 pase decisive, Komatina, 6 puncte, Păun, 4 puncte și 3 recuperări, Mijajlovic, 3 puncte, 5 pase decisive, Tohătan, 3 puncte, 3 pase decisive, și Drăgușin, 2 puncte.

Tudor Costescu a spus că meciul a fost mult mai bun decât cel cu Naturtex Szeged, chiar dacă acela a fost câștigat. ”Per total, a fost un meci mai reușit decât vineri, în fața unei echipe solide, care a avut constanță în joc și ne-a pus probleme. Nu întâmplător au trimis doi jucători la naționala Ungariei și ne bucurăm că am putut înfrunta o formație așa tare, ca să știm unde ne aflăm la această dată. Am stat aproape și diferența nu reflectă jocul, decât prin faptul că ei au reușit să se desprindă fără să mai aibă replică din partea noastră. Cert e că rămâne un meci pierdut, cu câteva momente de lipsă de luciditate și de joc de echipă. Am încercat să rezolvăm meciul individual și asta ne-a costat în atac, generând unele contraatacuri pe care ei le-au speculat. Practic, este important cum vom arăta pe 30 septembrie, dar semnele sunt bune”, a declarat tehnicianul.

Miercuri, BC SCM Timișoara joacă alt amical, în deplasare la Vrsac.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.