”Leii” din Banat nu și-au putut bucura fanii la Cupa Timișoara, una la care au pierdut ambele meciuri amicale. Sâmbătă, în finala mică, bănățenii au cedat cu 87-86 în fața celor de la CSM Oradea, iar finala mare le-a revenit sârbilor din Vrsac, după 66-65 cu CSU Sibiu.

Tudor Costescu a menținut formula de start din meciul de vineri, cu Tohătan, Burdgess, Jeremic, Komatina și Diaz. În schimb, și Oradea a jucat și cu cinci străini, cum o va putea face în cupele europene. Pe sferturi, scorul meciului cu orădenii a fost de 25-17, 16-18, 15-22, 31-29. La pauza mare, formația lui Cristian Achim a intrat cu 48-35, scor pe care timișorenii l-au întors în favoarea lor cu 54-51, după un parțial de 15 puncte. Diaz a fost cel mai bun marcator al Timișoarei, cu 21 de puncte, 4 recuperări și 5 pase decisive.

Oferte echipament JomaOferte Joma

Stastistica bănățenilor:  Jeremic 17 puncte, 4 recuperări, 4 pase decisive, Komatina 19 puncte, 2 recuperări, 3 pase decisive, Burgess 13 puncte, Tohătan 5 puncte, 5 pase decisive,  Drăgușin 4 puncte, 6 recuperări, 2 pase decisive, Păun 3 puncte, 3 recuperări, Mijajlovic 2 puncte, 3 recuperări, 3 pase decisive, Tudor Gheorghe 2 puncte, 2 recuperări. Trotter a fost cel mai bun marcatori al Oradiei, cu 21 de puncte.

Tudor Costescu este nemulțumit de faptul că echipa primește multe puncte. ”Am făcut un meci mai bun decât vineri, dar din păcate, rezultatul  final e același. Cred, totuși, că în meciul de astăzi am avut mai multe lucruri bune, decât rele. Am primit un număr destul de îngrijorător de mare de puncte, 87, după ce ieri au fost aproape 90. Astăzi, adversarii au beneficiat de un procentaj deosebit la trei puncte, fără a fi în mod special aruncări deschise, dar și în aceste condiții am avut șansele noastre să câștigăm. Nivelul de pregătire fizică nu permite unor jucători să petreacă mai mult timp pe teren. Și așa, cu o asemenea rotație, am avut multe momente de baschet bun și avem speranțe pentru următoarele meciuri și pentru sezon”, a declarat antrenorul.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.