Joma - JSport.roJSport.ro

”Leii” de la BC SCM Timișoara se duelează cu cei de la CSM Oradea, într-un meci foarte important pentru configurația grupei locurilor 1-6. Mladen Jeremic vine după o lovitură destul de serioasă primită la Galați, după un contact cu Milos Pesic, iar staff-ul speră ca sârbul să fie apt pentru jocul cu bihorenii.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Ambele formații au același număr de victorii, zece, dar bihorenii au un meci mai puțin jucat. ”E un meci la fel de important ca cel cu Galațiul, ca cel cu Baia Mare. E o ocazie bună pentru noi să ne consolidăm poziția în clasament, cel puțin, dacă nu, să și urcăm. Dacă vom câștiga vom avea o poziție foarte bună pentru mini-campionatul pozițiilor 1-6. Noi suntem într-o perioadă foarte grea acum, încărcată, cu schimbări la nivel de bancă tehnică, cu meciuri foarte înghesuite ca timp, cu efort destul de mare la antrenament”, a declarat Tudor Costescu.

Jeremic s-a antrenat și până acum, dar seara staff-ul va vedea cum rezistă la contact. ”E o suferință, mai ales că el nu a lipsit de la niciun antrenament. Nu a lipsit de la niciun meci până acum, nu cred că se pune problema să lipsească. Totuși, ne vom lămuri deseară cum poate să facă față”, a declarat antrenorul despre cel mai eficient jucător al alb-violeților.

Oradea joacă în FIBA Europe Cup, iar Costescu nu privește asta ca un dezavantaj. ”Noi suntem acum în pantofii Oradiei. Ei din octombrie până acum nu au avut decât două-trei zile de pauză. E un efort fantastic pe care l-au făcut, meritoriu și prin natura rezultatelor și a exprimării în teren. Sper ca și noi să prindem forma în perioada aceasta aglomerată pe care au avut-o și ei. Au avut o săptămână liberă pe care nu au cred că au mai avut-o de la începutul campionatului. E treaba lor cum vom gestiona zilele acestea, dar nu am vreun dubiu că nu vor ști să pregătească meciul sau că îi va dezechilibra această perioadă”, a explicat antrenorul BC SCM Timișoara.

Bihorenii au și d eunde alege cei șase străini din lot. ”Ei au jucat practic un număr dublu de meciuri, asta le dă o rutină a execuțiilor au șapte jucători experimentați. Trebuie să ne punem problema cine va juca dintre jucătorii lor străini. Nu mă interesează să aflu informații din culise. E vorba de Lucic, Franklin, Barnette, nu cred că va fi recuperat. Staff-ul tehnic face eforturi deosebite în aceste zile să avem analiza jocului lor. Ei au execuții foarte bune, au jucători de valoare individuală deosebită, au antrenor cu mare experiență care poate gestiona orice situație”, a mai spus Costescu.

Meciul dintre Timișoara și Oradea începe miercuri la ora 17 și va fi televizat de Digisport.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.