Joma - JSport.roJSport.ro

BC SCM Timișoara reia jocurile din campionat cu partida din etapa a III-a a Ligii Naționale, contra celor de la SCM U Craiova. Atât ”leii” din Banat, cât și cei din Bănie vin după rezultate pozitive în Cupa României, unde timișorenii au trecut fără probleme de Baia Mare, iar oltenii au reușit două victorii importante cu BCM U Pitești.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Craiovenii mizează în acest început de sezon pe patru străini, dar au și jucători moldoveni cu cetățenie română precum Fraseniuc și Solopa, plus românii cu experiență ca Lupusavei sau timișoreanul Florin Popa. ”Craiova a obținut o performanță excelentă, eliminarea din Cupa României a Piteștiului, o echipă foarte periculoasă. SCMU are doar patru străini, dar jucători foarte buni, cu americanul Paul ce poate juca și poziția 5, baschetbalist cu mână bună, cu foarte experimentatul Marinovic și cu 4-5 români de valoare. Încercăm să pregătim meciul cât mai bine posibil, chiar dacă în această perioadă nu ne-am putut antrena în sala de joc, unde are loc un concurs de scrimă. Suntem într-un ritm bun și vrem să-l păstrăm. În ciuda unor accidentări, sper ca toată lumea să fie pregătită pentru partidă”, a declarat Nenad Mandic.

Timișorenii au avut probleme cu Marko Cakarevic, care suferit de o tendinită, însă acum sârbul este din nou apt de joc. Meciul cu Craiova începe marți la ora 19 la Sala ”Constantin Jude” și va fi televizat de Digisport. Biletul costă 10 lei.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.